Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/42311
Title: Вплив сироватки підсирної на формування якості овочево-фруктового желе
Authors: Пітізін, Ю. Д.
Юдицький, В. Л.
metadata.dc.contributor.advisor: Лапицька, Н. В.
Issue Date: 2023
Publisher: Харків: ДБТУ
Citation: Пітізін Ю. Д., Юдицький В. Л. Вплив сироватки підсирної на формування якості овочево-фруктового желе. Інноваційні технології розвитку харчових виробництв та ресторанної індустрії: наукові пошуки молоді: тези доповідей Міжнародної науково-практичної конференції здобувачів вищої освіти і молодих вчених, 26 жовтня 2023 р.; наук. кер. Н. В. Лапицька. Харків: ДБТУ, 2023. С. 45.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/42311
Appears in Collections:Тези доповідей Міжнародної науково-практичної конференції здобувачів вищої освіти і молодих вчених "Інноваційні технології розвитку харчових виробництв та ресторанної індустрії: наукові пошуки молоді"



Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.