Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/42311
Полная запись метаданных
Поле DC | Значение | Язык |
---|---|---|
dc.contributor.advisor | Лапицька, Н. В. | - |
dc.contributor.author | Пітізін, Ю. Д. | - |
dc.contributor.author | Юдицький, В. Л. | - |
dc.date.accessioned | 2023-11-15T09:32:07Z | - |
dc.date.available | 2023-11-15T09:32:07Z | - |
dc.date.issued | 2023 | - |
dc.identifier.citation | Пітізін Ю. Д., Юдицький В. Л. Вплив сироватки підсирної на формування якості овочево-фруктового желе. Інноваційні технології розвитку харчових виробництв та ресторанної індустрії: наукові пошуки молоді: тези доповідей Міжнародної науково-практичної конференції здобувачів вищої освіти і молодих вчених, 26 жовтня 2023 р.; наук. кер. Н. В. Лапицька. Харків: ДБТУ, 2023. С. 45. | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/42311 | - |
dc.language.iso | uk_UA | uk_UA |
dc.publisher | Харків: ДБТУ | uk_UA |
dc.title | Вплив сироватки підсирної на формування якості овочево-фруктового желе | uk_UA |
dc.type | Article | uk_UA |
Располагается в коллекциях: | Тези доповідей Міжнародної науково-практичної конференції здобувачів вищої освіти і молодих вчених "Інноваційні технології розвитку харчових виробництв та ресторанної індустрії: наукові пошуки молоді" |
Файлы этого ресурса:
Файл | Описание | Размер | Формат | |
---|---|---|---|---|
Innovative technologies for the development of food production and the restaurant industry_2023_45.pdf | 110.1 kB | Adobe PDF | Просмотреть/Открыть |
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.