Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/42311
Назва: Вплив сироватки підсирної на формування якості овочево-фруктового желе
Автори: Пітізін, Ю. Д.
Юдицький, В. Л.
Науковий керівник : Лапицька, Н. В.
Дата публікації: 2023
Видавництво: Харків: ДБТУ
Бібліографічний опис: Пітізін Ю. Д., Юдицький В. Л. Вплив сироватки підсирної на формування якості овочево-фруктового желе. Інноваційні технології розвитку харчових виробництв та ресторанної індустрії: наукові пошуки молоді: тези доповідей Міжнародної науково-практичної конференції здобувачів вищої освіти і молодих вчених, 26 жовтня 2023 р.; наук. кер. Н. В. Лапицька. Харків: ДБТУ, 2023. С. 45.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/42311
Розташовується у зібраннях:Тези доповідей Міжнародної науково-практичної конференції здобувачів вищої освіти і молодих вчених "Інноваційні технології розвитку харчових виробництв та ресторанної індустрії: наукові пошуки молоді"

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Innovative technologies for the development of food production and the restaurant industry_2023_45.pdf110.1 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.