Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/42270
Назва: Розробка низькокалорійного наноморозива із журавлини для підприємств харчового бізнесу
Автори: Рябов, К. Є.
Науковий керівник : Павлюк, Р. Ю.
Лосєва, С. М.
Дата публікації: 2020
Видавництво: Харків: ХДУХТ
Бібліографічний опис: Рябов К. Є. Розробка низькокалорійного наноморозива із журавлини для підприємств харчового бізнесу. Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді: тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. здобувачів вищої освіти і молодих учених, 8 квітня 2020 р.; наук. кер.: Павлюк Р. Ю., Лосєва С. М. Харків: ХДУХТ, 2020. Ч. 1. С. 117.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/42270
Розташовується у зібраннях:Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Innovatsiyni_tekhnolohiyi_rozvytku_2020_1_117.pdf725.67 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.