Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/42270
Название: Розробка низькокалорійного наноморозива із журавлини для підприємств харчового бізнесу
Авторы: Рябов, К. Є.
Научный руководитель: Павлюк, Р. Ю.
Лосєва, С. М.
Дата публикации: 2020
Издательство: Харків: ХДУХТ
Библиографическое описание: Рябов К. Є. Розробка низькокалорійного наноморозива із журавлини для підприємств харчового бізнесу. Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді: тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. здобувачів вищої освіти і молодих учених, 8 квітня 2020 р.; наук. кер.: Павлюк Р. Ю., Лосєва С. М. Харків: ХДУХТ, 2020. Ч. 1. С. 117.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/42270
Располагается в коллекциях:Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Innovatsiyni_tekhnolohiyi_rozvytku_2020_1_117.pdf725.67 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.