Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/42249
Название: Використання енергозберігаючих технологій під час проектування закладів громадського харчування
Авторы: Іщук, К. Ю.
Научный руководитель: Яцишин, Б. П.
Дата публикации: 2013
Издательство: Харків: ХДУХТ
Библиографическое описание: Іщук К. Ю. Використання енергозберігаючих технологій під час проектування закладів громадського харчування. Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, готельного, ресторанного господарств і торгівлі: тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учених і студентів, 25 квітня 2013 р.; наук. кер. Яцишин Б. П. Харків: ХДУХТ, 2013. Ч. 2. С. 139.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/42249
Располагается в коллекциях:Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
t_25.04.2013_2_139-139.pdf186.55 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.