Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/42249
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.advisorЯцишин, Б. П.-
dc.contributor.authorІщук, К. Ю.-
dc.date.accessioned2023-11-15T07:04:51Z-
dc.date.available2023-11-15T07:04:51Z-
dc.date.issued2013-
dc.identifier.citationІщук К. Ю. Використання енергозберігаючих технологій під час проектування закладів громадського харчування. Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, готельного, ресторанного господарств і торгівлі: тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учених і студентів, 25 квітня 2013 р.; наук. кер. Яцишин Б. П. Харків: ХДУХТ, 2013. Ч. 2. С. 139.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/42249-
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарків: ХДУХТuk_UA
dc.titleВикористання енергозберігаючих технологій під час проектування закладів громадського харчуванняuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
t_25.04.2013_2_139-139.pdf186.55 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.