Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/42178
Назва: Дослідження впливу паротермічної обробки та дрібнодисперсного подрібнення на білок висушеного гороху під час отримання оздоровчих нанодобавок
Автори: Кравцова, А. Г.
Науковий керівник : Погарська, В. В.
Котюк, Т. В.
Дата публікації: 2020
Видавництво: Харків: ХДУХТ
Бібліографічний опис: Кравцова А. Г. Дослідження впливу паротермічної обробки та дрібнодисперсного подрібнення на білок висушеного гороху під час отримання оздоровчих нанодобавок. Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді: тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. здобувачів вищої освіти і молодих учених, 8 квітня 2020 р.; наук. кер.: Погарська В. В., Котюк Т. В. Харків: ХДУХТ, 2020. Ч. 1. С. 104.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/42178
Розташовується у зібраннях:Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Innovatsiyni_tekhnolohiyi_rozvytku_2020_1_104.pdf726.47 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.