Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/42178
Название: Дослідження впливу паротермічної обробки та дрібнодисперсного подрібнення на білок висушеного гороху під час отримання оздоровчих нанодобавок
Авторы: Кравцова, А. Г.
Научный руководитель: Погарська, В. В.
Котюк, Т. В.
Дата публикации: 2020
Издательство: Харків: ХДУХТ
Библиографическое описание: Кравцова А. Г. Дослідження впливу паротермічної обробки та дрібнодисперсного подрібнення на білок висушеного гороху під час отримання оздоровчих нанодобавок. Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді: тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. здобувачів вищої освіти і молодих учених, 8 квітня 2020 р.; наук. кер.: Погарська В. В., Котюк Т. В. Харків: ХДУХТ, 2020. Ч. 1. С. 104.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/42178
Располагается в коллекциях:Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Innovatsiyni_tekhnolohiyi_rozvytku_2020_1_104.pdf726.47 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.