Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/42178
Title: Дослідження впливу паротермічної обробки та дрібнодисперсного подрібнення на білок висушеного гороху під час отримання оздоровчих нанодобавок
Authors: Кравцова, А. Г.
metadata.dc.contributor.advisor: Погарська, В. В.
Котюк, Т. В.
Issue Date: 2020
Publisher: Харків: ХДУХТ
Citation: Кравцова А. Г. Дослідження впливу паротермічної обробки та дрібнодисперсного подрібнення на білок висушеного гороху під час отримання оздоровчих нанодобавок. Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді: тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. здобувачів вищої освіти і молодих учених, 8 квітня 2020 р.; наук. кер.: Погарська В. В., Котюк Т. В. Харків: ХДУХТ, 2020. Ч. 1. С. 104.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/42178
Appears in Collections:Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Innovatsiyni_tekhnolohiyi_rozvytku_2020_1_104.pdf726.47 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.