Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/42169
Title: Дослідження впливу кріогенного «шокового» заморожування та дрібнодисперсного подрібнення на біополімери топінамбура
Authors: Дудченко, І. В.
metadata.dc.contributor.advisor: Павлюк, Р. Ю.
Балабай, К. С.
Issue Date: 2020
Publisher: Харків: ХДУХТ
Citation: Дудченко І. В. Дослідження впливу кріогенного «шокового» заморожування та дрібнодисперсного подрібнення на біополімери топінамбура. Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді: тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. здобувачів вищої освіти і молодих учених, 8 квітня 2020 р.; наук. кер.: Павлюк Р. Ю., Балабай К. С. Харків: ХДУХТ, 2020. Ч. 1. С. 95-96.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/42169
Appears in Collections:Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Innovatsiyni_tekhnolohiyi_rozvytku_2020_1_95-96.pdf731.31 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.