Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/42169
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.advisorПавлюк, Р. Ю.-
dc.contributor.advisorБалабай, К. С.-
dc.contributor.authorДудченко, І. В.-
dc.date.accessioned2023-11-14T09:42:42Z-
dc.date.available2023-11-14T09:42:42Z-
dc.date.issued2020-
dc.identifier.citationДудченко І. В. Дослідження впливу кріогенного «шокового» заморожування та дрібнодисперсного подрібнення на біополімери топінамбура. Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді: тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. здобувачів вищої освіти і молодих учених, 8 квітня 2020 р.; наук. кер.: Павлюк Р. Ю., Балабай К. С. Харків: ХДУХТ, 2020. Ч. 1. С. 95-96.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/42169-
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарків: ХДУХТuk_UA
dc.titleДослідження впливу кріогенного «шокового» заморожування та дрібнодисперсного подрібнення на біополімери топінамбураuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Innovatsiyni_tekhnolohiyi_rozvytku_2020_1_95-96.pdf731.31 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.