Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/42166
Назва: Створення соків і напоїв функціонального спрямування
Автори: Дмитрук, Р. О.
Науковий керівник : Бендерська, О. В.
Бессараб, О. С.
Дата публікації: 2020
Видавництво: Харків: ХДУХТ
Бібліографічний опис: Дмитрук Р. О. Створення соків і напоїв функціонального спрямування. Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді: тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. здобувачів вищої освіти і молодих учених, 8 квітня 2020 р.; наук. кер.: Бендерська О. В., Бессараб О. С. Харків: ХДУХТ, 2020. Ч. 1. С. 94-95.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/42166
Розташовується у зібраннях:Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Innovatsiyni_tekhnolohiyi_rozvytku_2020_1_94-95.pdf731.03 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.