Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/42166
Название: Створення соків і напоїв функціонального спрямування
Авторы: Дмитрук, Р. О.
Научный руководитель: Бендерська, О. В.
Бессараб, О. С.
Дата публикации: 2020
Издательство: Харків: ХДУХТ
Библиографическое описание: Дмитрук Р. О. Створення соків і напоїв функціонального спрямування. Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді: тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. здобувачів вищої освіти і молодих учених, 8 квітня 2020 р.; наук. кер.: Бендерська О. В., Бессараб О. С. Харків: ХДУХТ, 2020. Ч. 1. С. 94-95.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/42166
Располагается в коллекциях:Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Innovatsiyni_tekhnolohiyi_rozvytku_2020_1_94-95.pdf731.03 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.