Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/42161
Название: Дрібнодисперсні заморожені десерти з використанням кріопюре з ягід і молочної сироватки
Авторы: Бондар, А. Ю.
Научный руководитель: Павлюк, Р. Ю.
Максимова, Н. П.
Дата публикации: 2020
Издательство: Харків: ХДУХТ
Библиографическое описание: Бондар А. Ю. Дрібнодисперсні заморожені десерти з використанням кріопюре з ягід і молочної сироватки. Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді: тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. здобувачів вищої освіти і молодих учених, 8 квітня 2020 р.; наук. кер.: Павлюк Р. Ю., Максимова Н. П. Харків: ХДУХТ, 2020. Ч. 1. С. 89-90.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/42161
Располагается в коллекциях:Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Innovatsiyni_tekhnolohiyi_rozvytku_2020_1_89-90.pdf732.97 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.