Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/42161
Title: Дрібнодисперсні заморожені десерти з використанням кріопюре з ягід і молочної сироватки
Authors: Бондар, А. Ю.
metadata.dc.contributor.advisor: Павлюк, Р. Ю.
Максимова, Н. П.
Issue Date: 2020
Publisher: Харків: ХДУХТ
Citation: Бондар А. Ю. Дрібнодисперсні заморожені десерти з використанням кріопюре з ягід і молочної сироватки. Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді: тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. здобувачів вищої освіти і молодих учених, 8 квітня 2020 р.; наук. кер.: Павлюк Р. Ю., Максимова Н. П. Харків: ХДУХТ, 2020. Ч. 1. С. 89-90.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/42161
Appears in Collections:Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Innovatsiyni_tekhnolohiyi_rozvytku_2020_1_89-90.pdf732.97 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.