Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/42157
Название: Визначення фізико-хімічних показників якості маршмелоу на основі кокосового цукру та фруктози під час зберігання
Авторы: Фолуніна, М. С.
Титаренко, М. В.
Научный руководитель: Пілюгіна, І. С.
Дата публикации: 2020
Издательство: Харків: ХДУХТ
Библиографическое описание: Фолуніна М. С., Титаренко М. В. Визначення фізико-хімічних показників якості маршмелоу на основі кокосового цукру та фруктози під час зберігання. Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді: тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. здобувачів вищої освіти і молодих учених, 8 квітня 2020 р.; наук. кер. Пілюгіна І. С. Харків: ХДУХТ, 2020. Ч. 1. С. 85.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/42157
Располагается в коллекциях:Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Innovatsiyni_tekhnolohiyi_rozvytku_2020_1_85.pdf737.21 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.