Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/42155
Назва: Дослідження сорбційних властивостей маршмелоу на основі кокосового цукру та фруктози
Автори: Ткаченко, О. В.
Науковий керівник : Пілюгіна, І. С.
Дата публікації: 2020
Видавництво: Харків: ХДУХТ
Бібліографічний опис: Ткаченко О. В. Дослідження сорбційних властивостей маршмелоу на основі кокосового цукру та фруктози. Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді: тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. здобувачів вищої освіти і молодих учених, 8 квітня 2020 р.; наук. кер. Пілюгіна І. С. Харків: ХДУХТ, 2020. Ч. 1. С. 83.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/42155
Розташовується у зібраннях:Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Innovatsiyni_tekhnolohiyi_rozvytku_2020_1_83.pdf736.67 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.