Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/42155
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.advisor | Пілюгіна, І. С. | - |
dc.contributor.author | Ткаченко, О. В. | - |
dc.date.accessioned | 2023-11-14T09:18:59Z | - |
dc.date.available | 2023-11-14T09:18:59Z | - |
dc.date.issued | 2020 | - |
dc.identifier.citation | Ткаченко О. В. Дослідження сорбційних властивостей маршмелоу на основі кокосового цукру та фруктози. Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді: тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. здобувачів вищої освіти і молодих учених, 8 квітня 2020 р.; наук. кер. Пілюгіна І. С. Харків: ХДУХТ, 2020. Ч. 1. С. 83. | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/42155 | - |
dc.language.iso | uk_UA | uk_UA |
dc.publisher | Харків: ХДУХТ | uk_UA |
dc.title | Дослідження сорбційних властивостей маршмелоу на основі кокосового цукру та фруктози | uk_UA |
dc.type | Article | uk_UA |
Appears in Collections: | Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Innovatsiyni_tekhnolohiyi_rozvytku_2020_1_83.pdf | 736.67 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.