Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/42144
Название: Дослідження біологічно активних речовин солодких соусів на основі плодово-овочевої сировини
Авторы: Орлова, О. В.
Научный руководитель: Губський, С. М.
Гурікова, І. М.
Дата публикации: 2020
Издательство: Харків: ХДУХТ
Библиографическое описание: Орлова О. В. Дослідження біологічно активних речовин солодких соусів на основі плодово-овочевої сировини. Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді: тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. здобувачів вищої освіти і молодих учених, 8 квітня 2020 р.; наук. кер.: Губський С. М., Гурікова І. М. Харків: ХДУХТ, 2020. Ч. 1. С. 78.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/42144
Располагается в коллекциях:Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Innovatsiyni_tekhnolohiyi_rozvytku_2020_1_78.pdf723.28 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.