Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/42142
Title: | Вивчення мікробіологічних показників зразків сушених вичавків з овочевої сировини |
Authors: | Коник, Т. В. |
metadata.dc.contributor.advisor: | Євлаш, В. В. Газзаві-Рогозіна, Л. В. |
Issue Date: | 2020 |
Publisher: | Харків: ХДУХТ |
Citation: | Коник Т. В. Вивчення мікробіологічних показників зразків сушених вичавків з овочевої сировини. Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді: тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. здобувачів вищої освіти і молодих учених, 8 квітня 2020 р.; наук. кер.: Євлаш В. В., Газзаві-Рогозіна Л. В. Харків: ХДУХТ, 2020. Ч. 1. С. 76. |
URI: | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/42142 |
Appears in Collections: | Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Innovatsiyni_tekhnolohiyi_rozvytku_2020_1_76.pdf | 724.2 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.