Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/42142
Title: Вивчення мікробіологічних показників зразків сушених вичавків з овочевої сировини
Authors: Коник, Т. В.
metadata.dc.contributor.advisor: Євлаш, В. В.
Газзаві-Рогозіна, Л. В.
Issue Date: 2020
Publisher: Харків: ХДУХТ
Citation: Коник Т. В. Вивчення мікробіологічних показників зразків сушених вичавків з овочевої сировини. Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді: тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. здобувачів вищої освіти і молодих учених, 8 квітня 2020 р.; наук. кер.: Євлаш В. В., Газзаві-Рогозіна Л. В. Харків: ХДУХТ, 2020. Ч. 1. С. 76.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/42142
Appears in Collections:Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Innovatsiyni_tekhnolohiyi_rozvytku_2020_1_76.pdf724.2 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.