Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/42138
Title: | Перспективи використання дієтичних добавок на основі полісолу в технології продуктів оздоровчої спрямованості |
Authors: | Говоруха, О. О Колісніченко, Т. М. |
metadata.dc.contributor.advisor: | Євлаш, В. В. Мурликіна, Н. В. |
Issue Date: | 2020 |
Publisher: | Харків: ХДУХТ |
Citation: | Говоруха О. О ., Колісніченко Т. М. Перспективи використання дієтичних добавок на основі полісолу в технології продуктів оздоровчої спрямованості. Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді: тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. здобувачів вищої освіти і молодих учених, 8 квітня 2020 р.; наук. кер.: Євлаш В. В., Мурликіна Н. В. Харків: ХДУХТ, 2020. Ч. 1. С. 72. |
URI: | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/42138 |
Appears in Collections: | Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Innovatsiyni_tekhnolohiyi_rozvytku_2020_1_72.pdf | 738.08 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.