Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/42138
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.advisorЄвлаш, В. В.-
dc.contributor.advisorМурликіна, Н. В.-
dc.contributor.authorГоворуха, О. О-
dc.contributor.authorКолісніченко, Т. М.-
dc.date.accessioned2023-11-14T07:47:16Z-
dc.date.available2023-11-14T07:47:16Z-
dc.date.issued2020-
dc.identifier.citationГоворуха О. О ., Колісніченко Т. М. Перспективи використання дієтичних добавок на основі полісолу в технології продуктів оздоровчої спрямованості. Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді: тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. здобувачів вищої освіти і молодих учених, 8 квітня 2020 р.; наук. кер.: Євлаш В. В., Мурликіна Н. В. Харків: ХДУХТ, 2020. Ч. 1. С. 72.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/42138-
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарків: ХДУХТuk_UA
dc.titleПерспективи використання дієтичних добавок на основі полісолу в технології продуктів оздоровчої спрямованостіuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Innovatsiyni_tekhnolohiyi_rozvytku_2020_1_72.pdf738.08 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.