Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/42121
Title: Розробка технології виробництва булочок для бургерів з високим вмістом білку за технологіями «відкладеного випікання»
Authors: Делі-Стоянова, С. Г.
metadata.dc.contributor.advisor: Солоницька, І. В.
Issue Date: 2023
Publisher: Харків: ДБТУ
Citation: Делі-Стоянова С. Г. Розробка технології виробництва булочок для бургерів з високим вмістом білку за технологіями «відкладеного випікання». Інноваційні технології розвитку харчових виробництв та ресторанної індустрії: наукові пошуки молоді: тези доповідей Міжнародної науково-практичної конференції здобувачів вищої освіти і молодих вчених, 26 жовтня 2023 р.; наук. кер. І. В. Солоницька. Харків: ДБТУ, 2023. С. 16.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/42121
Appears in Collections:Тези доповідей Міжнародної науково-практичної конференції здобувачів вищої освіти і молодих вчених "Інноваційні технології розвитку харчових виробництв та ресторанної індустрії: наукові пошуки молоді"



Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.