Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/42121
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.advisorСолоницька, І. В.-
dc.contributor.authorДелі-Стоянова, С. Г.-
dc.date.accessioned2023-11-13T12:19:52Z-
dc.date.available2023-11-13T12:19:52Z-
dc.date.issued2023-
dc.identifier.citationДелі-Стоянова С. Г. Розробка технології виробництва булочок для бургерів з високим вмістом білку за технологіями «відкладеного випікання». Інноваційні технології розвитку харчових виробництв та ресторанної індустрії: наукові пошуки молоді: тези доповідей Міжнародної науково-практичної конференції здобувачів вищої освіти і молодих вчених, 26 жовтня 2023 р.; наук. кер. І. В. Солоницька. Харків: ДБТУ, 2023. С. 16.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/42121-
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарків: ДБТУuk_UA
dc.titleРозробка технології виробництва булочок для бургерів з високим вмістом білку за технологіями «відкладеного випікання»uk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Розташовується у зібраннях:Тези доповідей Міжнародної науково-практичної конференції здобувачів вищої освіти і молодих вчених "Інноваційні технології розвитку харчових виробництв та ресторанної індустрії: наукові пошуки молоді"

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Innovative technologies for the development of food production and the restaurant industry_2023_16.pdf110.28 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.