Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/42104
Назва: Технологічні підходи до виробництва печива з підвищеним вмістом білку
Автори: Гарбиш, Н. В.
Науковий керівник : Пивоваров, П. П.
Андрєєва, С. С.
Дата публікації: 2023
Видавництво: Харків: ДБТУ
Бібліографічний опис: Гарбиш Н. В. Технологічні підходи до виробництва печива з підвищеним вмістом білку. Інноваційні технології розвитку харчових виробництв та ресторанної індустрії: наукові пошуки молоді: тези доповідей Міжнародної науково-практичної конференції здобувачів вищої освіти і молодих вчених, 26 жовтня 2023 р.; наук. кер. П. П. Пивоваров, С. С. Андрєєва. Харків: ДБТУ, 2023. С. 10.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/42104
Розташовується у зібраннях:Тези доповідей Міжнародної науково-практичної конференції здобувачів вищої освіти і молодих вчених "Інноваційні технології розвитку харчових виробництв та ресторанної індустрії: наукові пошуки молоді"

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Innovative technologies for the development of food production and the restaurant industry_2023_10.pdf110.35 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.