Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/42104
Title: Технологічні підходи до виробництва печива з підвищеним вмістом білку
Authors: Гарбиш, Н. В.
metadata.dc.contributor.advisor: Пивоваров, П. П.
Андрєєва, С. С.
Issue Date: 2023
Publisher: Харків: ДБТУ
Citation: Гарбиш Н. В. Технологічні підходи до виробництва печива з підвищеним вмістом білку. Інноваційні технології розвитку харчових виробництв та ресторанної індустрії: наукові пошуки молоді: тези доповідей Міжнародної науково-практичної конференції здобувачів вищої освіти і молодих вчених, 26 жовтня 2023 р.; наук. кер. П. П. Пивоваров, С. С. Андрєєва. Харків: ДБТУ, 2023. С. 10.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/42104
Appears in Collections:Тези доповідей Міжнародної науково-практичної конференції здобувачів вищої освіти і молодих вчених "Інноваційні технології розвитку харчових виробництв та ресторанної індустрії: наукові пошуки молоді"



Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.