Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/42104
Название: Технологічні підходи до виробництва печива з підвищеним вмістом білку
Авторы: Гарбиш, Н. В.
Научный руководитель: Пивоваров, П. П.
Андрєєва, С. С.
Дата публикации: 2023
Издательство: Харків: ДБТУ
Библиографическое описание: Гарбиш Н. В. Технологічні підходи до виробництва печива з підвищеним вмістом білку. Інноваційні технології розвитку харчових виробництв та ресторанної індустрії: наукові пошуки молоді: тези доповідей Міжнародної науково-практичної конференції здобувачів вищої освіти і молодих вчених, 26 жовтня 2023 р.; наук. кер. П. П. Пивоваров, С. С. Андрєєва. Харків: ДБТУ, 2023. С. 10.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/42104
Располагается в коллекциях:Тези доповідей Міжнародної науково-практичної конференції здобувачів вищої освіти і молодих вчених "Інноваційні технології розвитку харчових виробництв та ресторанної індустрії: наукові пошуки молоді"

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Innovative technologies for the development of food production and the restaurant industry_2023_10.pdf110.35 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.