Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/42016
Title: Перспективи використання інгредієнтів кріозахисної дії в складі замороженої м’ясної продукції
Authors: Розуменко, А. Р
metadata.dc.contributor.advisor: Желєва, Т. С.
Issue Date: 2020
Publisher: Харків: ХДУХТ
Citation: Розуменко А. Р. Перспективи використання інгредієнтів кріозахисної дії в складі замороженої м’ясної продукції. Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді: тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. здобувачів вищої освіти і молодих учених, 8 квітня 2020 р.; наук. кер. Желєва Т. С. Харків: ХДУХТ, 2020. Ч. 1. С. 65.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/42016
Appears in Collections:Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Innovatsiyni_tekhnolohiyi_rozvytku_2020_1_65.pdf709.69 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.