Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/42016
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.advisor | Желєва, Т. С. | - |
dc.contributor.author | Розуменко, А. Р | - |
dc.date.accessioned | 2023-11-08T07:56:30Z | - |
dc.date.available | 2023-11-08T07:56:30Z | - |
dc.date.issued | 2020 | - |
dc.identifier.citation | Розуменко А. Р. Перспективи використання інгредієнтів кріозахисної дії в складі замороженої м’ясної продукції. Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді: тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. здобувачів вищої освіти і молодих учених, 8 квітня 2020 р.; наук. кер. Желєва Т. С. Харків: ХДУХТ, 2020. Ч. 1. С. 65. | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/42016 | - |
dc.language.iso | uk_UA | uk_UA |
dc.publisher | Харків: ХДУХТ | uk_UA |
dc.title | Перспективи використання інгредієнтів кріозахисної дії в складі замороженої м’ясної продукції | uk_UA |
dc.type | Article | uk_UA |
Appears in Collections: | Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Innovatsiyni_tekhnolohiyi_rozvytku_2020_1_65.pdf | 709.69 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.