Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/42011
Назва: Технологічні аспекти використання методів біотехнологій у технології м’ясних продуктів
Автори: Молчанова, О. О.
Баранік, В. С.
Науковий керівник : Янчева, М. О.
Дата публікації: 2020
Видавництво: Харків: ХДУХТ
Бібліографічний опис: Молчанова О. О., Баранік В. С. Технологічні аспекти використання методів біотехнологій у технології м’ясних продуктів. Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді: тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. здобувачів вищої освіти і молодих учених, 8 квітня 2020 р.; наук. кер. Янчева М. О. Харків: ХДУХТ, 2020. Ч. 1. С. 61.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/42011
Розташовується у зібраннях:Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Innovatsiyni_tekhnolohiyi_rozvytku_2020_1_61.pdf844.94 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.