Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/42011
Название: Технологічні аспекти використання методів біотехнологій у технології м’ясних продуктів
Авторы: Молчанова, О. О.
Баранік, В. С.
Научный руководитель: Янчева, М. О.
Дата публикации: 2020
Издательство: Харків: ХДУХТ
Библиографическое описание: Молчанова О. О., Баранік В. С. Технологічні аспекти використання методів біотехнологій у технології м’ясних продуктів. Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді: тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. здобувачів вищої освіти і молодих учених, 8 квітня 2020 р.; наук. кер. Янчева М. О. Харків: ХДУХТ, 2020. Ч. 1. С. 61.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/42011
Располагается в коллекциях:Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Innovatsiyni_tekhnolohiyi_rozvytku_2020_1_61.pdf844.94 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.