Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/42006
Название: Теоретичні передумови розробки солильних сумішей
Авторы: Інжиянц, А. Т.
Научный руководитель: Янчева, М. О.
Дроменко, О. Б.
Дата публикации: 2020
Издательство: Харків: ХДУХТ
Библиографическое описание: Інжиянц А. Т. Теоретичні передумови розробки солильних сумішей. Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді: тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. здобувачів вищої освіти і молодих учених, 8 квітня 2020 р.; наук. кер.: Янчева М. О., Дроменко О. Б. Харків: ХДУХТ, 2020. Ч. 1. С. 57.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/42006
Располагается в коллекциях:Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Innovatsiyni_tekhnolohiyi_rozvytku_2020_1_57.pdf844.21 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.