Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/42006
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.advisorЯнчева, М. О.-
dc.contributor.advisorДроменко, О. Б.-
dc.contributor.authorІнжиянц, А. Т.-
dc.date.accessioned2023-11-08T07:41:45Z-
dc.date.available2023-11-08T07:41:45Z-
dc.date.issued2020-
dc.identifier.citationІнжиянц А. Т. Теоретичні передумови розробки солильних сумішей. Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді: тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. здобувачів вищої освіти і молодих учених, 8 квітня 2020 р.; наук. кер.: Янчева М. О., Дроменко О. Б. Харків: ХДУХТ, 2020. Ч. 1. С. 57.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/42006-
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарків: ХДУХТuk_UA
dc.titleТеоретичні передумови розробки солильних сумішейuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Innovatsiyni_tekhnolohiyi_rozvytku_2020_1_57.pdf844.21 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.