Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/41998
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.advisor | Макарова, О. В. | - |
dc.contributor.author | Чабан, А. Б. | - |
dc.contributor.author | Гріщенко, А. В. | - |
dc.date.accessioned | 2023-11-08T07:25:03Z | - |
dc.date.available | 2023-11-08T07:25:03Z | - |
dc.date.issued | 2020 | - |
dc.identifier.citation | Чабан А. Б., Гріщенко А. В. Покращення якості кексів зі шротом льону. Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді: тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. здобувачів вищої освіти і молодих учених, 8 квітня 2020 р.; наук. кер. Макарова О. В. Харків: ХДУХТ, 2020. Ч. 1. С. 49. | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/41998 | - |
dc.language.iso | uk_UA | uk_UA |
dc.publisher | Харків: ХДУХТ | uk_UA |
dc.title | Покращення якості кексів зі шротом льону | uk_UA |
dc.type | Article | uk_UA |
Appears in Collections: | Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Innovatsiyni_tekhnolohiyi_rozvytku_2020_1_49.pdf | 714.4 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.