Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/41998
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.advisorМакарова, О. В.-
dc.contributor.authorЧабан, А. Б.-
dc.contributor.authorГріщенко, А. В.-
dc.date.accessioned2023-11-08T07:25:03Z-
dc.date.available2023-11-08T07:25:03Z-
dc.date.issued2020-
dc.identifier.citationЧабан А. Б., Гріщенко А. В. Покращення якості кексів зі шротом льону. Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді: тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. здобувачів вищої освіти і молодих учених, 8 квітня 2020 р.; наук. кер. Макарова О. В. Харків: ХДУХТ, 2020. Ч. 1. С. 49.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/41998-
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарків: ХДУХТuk_UA
dc.titleПокращення якості кексів зі шротом льонуuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Innovatsiyni_tekhnolohiyi_rozvytku_2020_1_49.pdf714.4 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.