Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/41995
Title: | Використання борошна сої в технології дієтичного бісквітного напівфабрикату |
Authors: | Стадник, Е. А. |
metadata.dc.contributor.advisor: | Кучерук, З. І. |
Issue Date: | 2020 |
Citation: | Стадник Е. А. Використання борошна сої в технології дієтичного бісквітного напівфабрикату. Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді: тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. здобувачів вищої освіти і молодих учених, 8 квітня 2020 р.; наук. кер. Кучерук З. І. Харків: ХДУХТ, 2020. Ч. 1. С. 46. |
URI: | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/41995 |
Appears in Collections: | Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Innovatsiyni_tekhnolohiyi_rozvytku_2020_1_46.pdf | 713.75 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.