Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/41995
Title: Використання борошна сої в технології дієтичного бісквітного напівфабрикату
Authors: Стадник, Е. А.
metadata.dc.contributor.advisor: Кучерук, З. І.
Issue Date: 2020
Citation: Стадник Е. А. Використання борошна сої в технології дієтичного бісквітного напівфабрикату. Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді: тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. здобувачів вищої освіти і молодих учених, 8 квітня 2020 р.; наук. кер. Кучерук З. І. Харків: ХДУХТ, 2020. Ч. 1. С. 46.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/41995
Appears in Collections:Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Innovatsiyni_tekhnolohiyi_rozvytku_2020_1_46.pdf713.75 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.