Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/41995
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.advisorКучерук, З. І.-
dc.contributor.authorСтадник, Е. А.-
dc.date.accessioned2023-11-08T07:19:45Z-
dc.date.available2023-11-08T07:19:45Z-
dc.date.issued2020-
dc.identifier.citationСтадник Е. А. Використання борошна сої в технології дієтичного бісквітного напівфабрикату. Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді: тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. здобувачів вищої освіти і молодих учених, 8 квітня 2020 р.; наук. кер. Кучерук З. І. Харків: ХДУХТ, 2020. Ч. 1. С. 46.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/41995-
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.titleВикористання борошна сої в технології дієтичного бісквітного напівфабрикатуuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Innovatsiyni_tekhnolohiyi_rozvytku_2020_1_46.pdf713.75 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.