Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/41950
Назва: Основні рівні розвитку малих підприємств
Автори: Бубенець, А. Г.
Науковий керівник : Краснокутська, Н. С.
Дата публікації: 2013
Видавництво: Харків: ХДУХТ
Бібліографічний опис: Бубенець А. Г. Основні рівні розвитку малих підприємств. Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, готельного, ресторанного господарств і торгівлі: тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учених і студентів, 25 квітня 2013 р.; наук. кер. Краснокутська Н. С. Харків: ХДУХТ, 2013. Ч. 2. С. 117.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/41950
Розташовується у зібраннях:Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
t_25.04.2013_2_117-117.pdf155.06 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.