Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/41848
Title: Удосконалення технології виробів із дріжджового тіста підвищеної харчової цінності
Authors: Чудаков, Б. К.
metadata.dc.contributor.advisor: Котляр, О. В.
Issue Date: 2020
Publisher: Харків: ХДУХТ
Citation: Чудаков Б. К. Удосконалення технології виробів із дріжджового тіста підвищеної харчової цінності. Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді: тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. здобувачів вищої освіти і молодих учених, 8 квітня 2020 р.; наук. кер. Котляр О. В. Харків: ХДУХТ, 2020. Ч. 1. С. 24.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/41848
Appears in Collections:Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Innovatsiyni_tekhnolohiyi_rozvytku_2020_1_24.pdf720.16 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.