Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/41848
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.advisor | Котляр, О. В. | - |
dc.contributor.author | Чудаков, Б. К. | - |
dc.date.accessioned | 2023-11-03T06:44:32Z | - |
dc.date.available | 2023-11-03T06:44:32Z | - |
dc.date.issued | 2020 | - |
dc.identifier.citation | Чудаков Б. К. Удосконалення технології виробів із дріжджового тіста підвищеної харчової цінності. Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді: тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. здобувачів вищої освіти і молодих учених, 8 квітня 2020 р.; наук. кер. Котляр О. В. Харків: ХДУХТ, 2020. Ч. 1. С. 24. | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/41848 | - |
dc.language.iso | uk_UA | uk_UA |
dc.publisher | Харків: ХДУХТ | uk_UA |
dc.title | Удосконалення технології виробів із дріжджового тіста підвищеної харчової цінності | uk_UA |
dc.type | Article | uk_UA |
Appears in Collections: | Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Innovatsiyni_tekhnolohiyi_rozvytku_2020_1_24.pdf | 720.16 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.