Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/41846
Название: Обґрунтування технології чизкейку на основі рослинної сировини
Авторы: Файзулін, В. Д.
Научный руководитель: Горальчук, А. Б.
Котляр, О. В.
Дата публикации: 2020
Издательство: Харків: ХДУХТ
Библиографическое описание: Файзулін В. Д. Обґрунтування технології чизкейку на основі рослинної сировини. Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді: тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. здобувачів вищої освіти і молодих учених, 8 квітня 2020 р.; наук. кер.: Горальчук А. Б., Котляр О. В. Харків: ХДУХТ, 2020. Ч. 1. С. 21-22.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/41846
Располагается в коллекциях:Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Innovatsiyni_tekhnolohiyi_rozvytku_2020_1_21-22.pdf725.83 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.