Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/41846
Title: Обґрунтування технології чизкейку на основі рослинної сировини
Authors: Файзулін, В. Д.
metadata.dc.contributor.advisor: Горальчук, А. Б.
Котляр, О. В.
Issue Date: 2020
Publisher: Харків: ХДУХТ
Citation: Файзулін В. Д. Обґрунтування технології чизкейку на основі рослинної сировини. Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді: тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. здобувачів вищої освіти і молодих учених, 8 квітня 2020 р.; наук. кер.: Горальчук А. Б., Котляр О. В. Харків: ХДУХТ, 2020. Ч. 1. С. 21-22.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/41846
Appears in Collections:Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Innovatsiyni_tekhnolohiyi_rozvytku_2020_1_21-22.pdf725.83 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.