Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/41845
Название: Кулінарні традиції слобожанської кухні – важливий елемент матеріальної культури етносу
Авторы: Слєпініна, К. Г.
Научный руководитель: Ботштейн, Б. Б.
Чорна, Н. В.
Дата публикации: 2020
Издательство: Харків: ХДУХТ
Библиографическое описание: Слєпініна К. Г. Кулінарні традиції слобожанської кухні – важливий елемент матеріальної культури етносу. Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді: тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. здобувачів вищої освіти і молодих учених, 8 квітня 2020 р.; наук. кер.: Ботштейн Б. Б., Чорна Н. В. Харків: ХДУХТ, 2020. Ч. 1. С. 20-21.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/41845
Располагается в коллекциях:Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Innovatsiyni_tekhnolohiyi_rozvytku_2020_1_20-21.pdf725.73 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.