Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/4179
Назва: Харчова хімія.
Автори: уклад. Добровольська, Олена Владиславівна
уклад. Самойленко, Сергій Олексійович
Ключові слова: індивідуальне навчання;процеси харчових виробництв;харчова хімія;ацетатна кислота;водні розчини;молярна маса етилцелюлози;теоретична калорійність
Дата публікації: 2018
Видавництво: Харків: ХДУХТ
Бібліографічний опис: Харчова хімія: метод. вказ. до самост. роб. та викон. інд. домашніх завдань за розділом "Теоретичні основи харчової хімії" для студ. ден. скороченої форми навчання за спеціальністю 181 "Харчові технології"; уклад.: О. В. Добровольська, С. О. Самойленко; Харківський держ. ун-т харчування та торгівлі. Харків: ХДУХТ, 2018. 60 с.
Короткий огляд (реферат): Навчальна дисципліна "Харчова хімія" є основою хімічної підготовки майбутніх технологів харчової галузі. Вона складається з двох розділів, кожен з яких має свої особливості та завдання, необхідні для досягнення загальної мети дисципліни. Вивчення дисципліни передбачає роботу студентів в аудиторіях під час лекцій та лабораторних занять, а також активну й систематичну позааудиторну самостійну роботу студентів.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/4179
Розташовується у зібраннях:Методичні вказівки

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
IDZ1_kharchova khimiya_18.pdf663.42 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.