Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/4179
Назва: | Харчова хімія. |
Автори: | уклад. Добровольська, Олена Владиславівна уклад. Самойленко, Сергій Олексійович |
Ключові слова: | індивідуальне навчання;процеси харчових виробництв;харчова хімія;ацетатна кислота;водні розчини;молярна маса етилцелюлози;теоретична калорійність |
Дата публікації: | 2018 |
Видавництво: | Харків: ХДУХТ |
Бібліографічний опис: | Харчова хімія: метод. вказ. до самост. роб. та викон. інд. домашніх завдань за розділом "Теоретичні основи харчової хімії" для студ. ден. скороченої форми навчання за спеціальністю 181 "Харчові технології"; уклад.: О. В. Добровольська, С. О. Самойленко; Харківський держ. ун-т харчування та торгівлі. Харків: ХДУХТ, 2018. 60 с. |
Короткий огляд (реферат): | Навчальна дисципліна "Харчова хімія" є основою хімічної підготовки майбутніх технологів харчової галузі. Вона складається з двох розділів, кожен з яких має свої особливості та завдання, необхідні для досягнення загальної мети дисципліни. Вивчення дисципліни передбачає роботу студентів в аудиторіях під час лекцій та лабораторних занять, а також активну й систематичну позааудиторну самостійну роботу студентів. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/4179 |
Розташовується у зібраннях: | Методичні вказівки |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
IDZ1_kharchova khimiya_18.pdf | 663.42 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.