Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/4179
Название: Харчова хімія.
Авторы: уклад. Добровольська, Олена Владиславівна
уклад. Самойленко, Сергій Олексійович
Ключевые слова: індивідуальне навчання;процеси харчових виробництв;харчова хімія;ацетатна кислота;водні розчини;молярна маса етилцелюлози;теоретична калорійність
Дата публикации: 2018
Издательство: Харків: ХДУХТ
Библиографическое описание: Харчова хімія: метод. вказ. до самост. роб. та викон. інд. домашніх завдань за розділом "Теоретичні основи харчової хімії" для студ. ден. скороченої форми навчання за спеціальністю 181 "Харчові технології"; уклад.: О. В. Добровольська, С. О. Самойленко; Харківський держ. ун-т харчування та торгівлі. Харків: ХДУХТ, 2018. 60 с.
Краткий осмотр (реферат): Навчальна дисципліна "Харчова хімія" є основою хімічної підготовки майбутніх технологів харчової галузі. Вона складається з двох розділів, кожен з яких має свої особливості та завдання, необхідні для досягнення загальної мети дисципліни. Вивчення дисципліни передбачає роботу студентів в аудиторіях під час лекцій та лабораторних занять, а також активну й систематичну позааудиторну самостійну роботу студентів.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/4179
Располагается в коллекциях:Методичні вказівки

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
IDZ1_kharchova khimiya_18.pdf663.42 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.