Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/4179
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorуклад. Добровольська, Олена Владиславівна-
dc.contributor.authorуклад. Самойленко, Сергій Олексійович-
dc.date.accessioned2022-08-03T09:14:26Z-
dc.date.available2022-08-03T09:14:26Z-
dc.date.issued2018-
dc.identifier.citationХарчова хімія: метод. вказ. до самост. роб. та викон. інд. домашніх завдань за розділом "Теоретичні основи харчової хімії" для студ. ден. скороченої форми навчання за спеціальністю 181 "Харчові технології"; уклад.: О. В. Добровольська, С. О. Самойленко; Харківський держ. ун-т харчування та торгівлі. Харків: ХДУХТ, 2018. 60 с.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/4179-
dc.description.abstractНавчальна дисципліна "Харчова хімія" є основою хімічної підготовки майбутніх технологів харчової галузі. Вона складається з двох розділів, кожен з яких має свої особливості та завдання, необхідні для досягнення загальної мети дисципліни. Вивчення дисципліни передбачає роботу студентів в аудиторіях під час лекцій та лабораторних занять, а також активну й систематичну позааудиторну самостійну роботу студентів.uk_UA
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарків: ХДУХТuk_UA
dc.subjectіндивідуальне навчанняuk_UA
dc.subjectпроцеси харчових виробництвuk_UA
dc.subjectхарчова хіміяuk_UA
dc.subjectацетатна кислотаuk_UA
dc.subjectводні розчиниuk_UA
dc.subjectмолярна маса етилцелюлозиuk_UA
dc.subjectтеоретична калорійністьuk_UA
dc.titleХарчова хімія.uk_UA
dc.typeOtheruk_UA
Appears in Collections:Методичні вказівки

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
IDZ1_kharchova khimiya_18.pdf663.42 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.