Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/41703
Назва: Брендинг як фактор підвищення конкурентоспроможності банківської установи
Автори: Зоріна, О. І.
Фадєєнко, В. Ю.
Дата публікації: 2020
Видавництво: Харків: ХДУХТ
Бібліографічний опис: Зоріна О. І., Фадєєнко В. Ю. Брендинг як фактор підвищення конкурентоспроможності банківської установи. Маркетинг ХХІ століття: виклики змін: матеріали Міжнар. наук.-практ. конф., присвяченої 25-річчю заснування кафедри маркетингу і комерційної діяльності ХДУХТ, 8-10 жовтня 2020 р. Харків: ХДУХТ, 2020. С. 245-246.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/41703
Розташовується у зібраннях:Маркетинг ХХІ століття: виклики змін

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Marketynh_ XXI_stolittya_2020_245-246.pdf530.8 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.