Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/41703
Название: | Брендинг як фактор підвищення конкурентоспроможності банківської установи |
Авторы: | Зоріна, О. І. Фадєєнко, В. Ю. |
Дата публикации: | 2020 |
Издательство: | Харків: ХДУХТ |
Библиографическое описание: | Зоріна О. І., Фадєєнко В. Ю. Брендинг як фактор підвищення конкурентоспроможності банківської установи. Маркетинг ХХІ століття: виклики змін: матеріали Міжнар. наук.-практ. конф., присвяченої 25-річчю заснування кафедри маркетингу і комерційної діяльності ХДУХТ, 8-10 жовтня 2020 р. Харків: ХДУХТ, 2020. С. 245-246. |
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/41703 |
Располагается в коллекциях: | Маркетинг ХХІ століття: виклики змін |
Файлы этого ресурса:
Файл | Описание | Размер | Формат | |
---|---|---|---|---|
Marketynh_ XXI_stolittya_2020_245-246.pdf | 530.8 kB | Adobe PDF | Просмотреть/Открыть |
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.