Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/41682
Название: Інноваційні стратегії підвищення ефективності діяльності міжнародних компаній
Авторы: Носач, А. Г.
Научный руководитель: Кот, О. В.
Дата публикации: 2013
Издательство: Харків: ХДУХТ
Библиографическое описание: Носач А. Г. Інноваційні стратегії підвищення ефективності діяльності міжнародних компаній. Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, готельного, ресторанного господарств і торгівлі: тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учених і студентів, 25 квітня 2013 р.; наук. кер. Кот О. В. Харків: ХДУХТ, 2013. Ч. 2. С. 93.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/41682
Располагается в коллекциях:Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
t_25.04.2013_2_93-93.pdf152.66 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.