Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/4156
Название: | Фізичний механізм гідроструминного розрізання харчових продуктів глибокого замороження та якість розрізу |
Авторы: | Погребняк, А. В. Перкун, І. В. |
Ключевые слова: | заморожені харчові продукти;харчові продукти глибокого замороження;гідрострумень;поверхня розрізів |
Дата публикации: | 2013 |
Издательство: | Харківський державний університет харчування та торгівлі |
Библиографическое описание: | Погребняк А. В., Перкун І. В. Фізичний механізм гідроструминного розрізання харчових продуктів глибокого замороження та якість розрізу. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2013. Вип. 1(17), Ч. 1. C. 196-202. |
Краткий осмотр (реферат): | Обґрунтовано фізичний механізм взаємодії гідроструменя із
замороженим харчовим продуктом і запропоновано трирівневу шкалу оцінки
якості поверхні: «рваний», «рівний якісний» і «високоякісний» розрізи,
кількісні критерії якої пов'язані із шорсткістю й хвилястістю поверхні
розрізів у харчовому продукті глибокого замороження. The physical mechanism of interaction of a hydrojet with frozen foodstuff is proved and a three-level scale of quality estimation for a cut surface in foodstuff is offered: "fragmentary", "even qualitative" and "high-quality" cuts where quantitative criteria are connected with roughness and undulation of cut surface in frozen foodstuff. |
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/4156 |
Располагается в коллекциях: | Випуск 1 (17) Ч1 |
Файлы этого ресурса:
Файл | Описание | Размер | Формат | |
---|---|---|---|---|
Pt_2013_1(1)__31.pdf | 267.5 kB | Adobe PDF | Просмотреть/Открыть |
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.