Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/4156
Название: Фізичний механізм гідроструминного розрізання харчових продуктів глибокого замороження та якість розрізу
Авторы: Погребняк, А. В.
Перкун, І. В.
Ключевые слова: заморожені харчові продукти;харчові продукти глибокого замороження;гідрострумень;поверхня розрізів
Дата публикации: 2013
Издательство: Харківський державний університет харчування та торгівлі
Библиографическое описание: Погребняк А. В., Перкун І. В. Фізичний механізм гідроструминного розрізання харчових продуктів глибокого замороження та якість розрізу. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2013. Вип. 1(17), Ч. 1. C. 196-202.
Краткий осмотр (реферат): Обґрунтовано фізичний механізм взаємодії гідроструменя із замороженим харчовим продуктом і запропоновано трирівневу шкалу оцінки якості поверхні: «рваний», «рівний якісний» і «високоякісний» розрізи, кількісні критерії якої пов'язані із шорсткістю й хвилястістю поверхні розрізів у харчовому продукті глибокого замороження.
The physical mechanism of interaction of a hydrojet with frozen foodstuff is proved and a three-level scale of quality estimation for a cut surface in foodstuff is offered: "fragmentary", "even qualitative" and "high-quality" cuts where quantitative criteria are connected with roughness and undulation of cut surface in frozen foodstuff.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/4156
Располагается в коллекциях:Випуск 1 (17) Ч1

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Pt_2013_1(1)__31.pdf267.5 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.